Raymond Kuiper

Eigenaar van GAIA-Apeldoorn

Mijn naam is Raymond Kuiper, eigenaar van GAIA-Apeldoorn. Leuk je te ontmoeten!

Ik train het liefste groepen waarbij zelfreflectie helpt bij zelfacceptatie en zelfvertrouwen helpt bij authenticiteit. In een training wissel ik graag de lesstof met oefeningen af. Daarnaast maak ik veel gebruik van media, binnen een interactieve setting.

Werkvelden: Mindfulness, Arbeid & Re-integratie, Werkplezier, Organiseren eigen werk, ADD/ADHD coaching

Waarom doe ik mijn werk zo graag? Zelf krijg ik er ontzettend veel energie van de kracht in mensen.

Heb jij een vraag, zoek je een coach of ben jij benieuwd naar de ADD/ADHD trainingen? Ik hoor het graag van je. Via info@gaia-apeldoorn.nl 

 

Sjoerd Ermers

Sjoerd Ermers (1975) studeerde muziek aan het conservatorium in Tilburg en natuur- en landschapstechniek in Velp. Hij woont in Bemmel bij Nijmegen en heeft samen met zijn vrouw drie kinderen.

Sjoerd is een veelzijdig man. Hij werkt als pianodocent, muzikant, coach en meditatiedocent.

Hij houdt zich al vanaf jonge leeftijd bezig met twee grote levensvragen: wie ben ik en wat is geluk? Nu, vele jaren later, weet hij dat de antwoorden op deze vragen dicht bij elkaar liggen.

Tijdens een retraite kwam er ooit onverwacht helder inzicht. Echter, Sjoerd wist dat je er met alleen helder (in)zicht nog niet bent. Na vele jaren als werkende vader de realiteit van de praktijk ervaren te hebben, weet Sjoerd welke inzichten bruikbaar en waardevol zijn en welke niet. Deze inzichten deelt hij graag zodat ook anderen hiervan kunnen profiteren.